ABOUT

"Vrem sa-i facem pe oameni sa gandeasca si sa zambeasca"

ICON este o agentie independenta, eficienta si creativa, prezenta in piata din 1998. Credem in dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung in relatia cu clientii nostri si ramanem fideli ideii ca o reclama buna este caracterizata in doar 3 cuvinte: Relevanta - Originalitate - Impact.

Suntem onesti, proactivi si implicati total in proiectele pe care le dezvoltam. Avantajul pe care il avem fata de agentiile concurente este puterea ideilor noastre. Si aceste idei ajung intr-un final sa reprezinte avantajul clientului nostru fata de concurentii sai.

Campaniile noastre au propriul look unic si putere de exprimare. Noi spunem povesti de viata adevarate cu care targetul se poate identifica, tintim la a misca oamenii si a le stirni emotii.

Rolul nostru este sa oferim intregul proces al comunicarii integrate pentru ca numai daca avem un punct de plecare corect, cu o strategie bazata pe insight, putem dezvolta o campanie creativa si eficienta.

Alegem mediile si suporturile de comunicare ca urmare a strategiei dezvoltate pe particularitatea fiecarui client, ca sa ne "intalnim" cu consumatorul in locurile si in momentele in care este deschis mesajului nostru.

SERVICII

Oferim servicii integrate de comunicare:

  • Strategie de comunicare
  • Creatie (print, TV, online, radio, POSM, packaging, branding)
  • Digital media
  • Productie/implementare
  • Evenimente
  • Promotii
  • In-store, out of store

Clienti

Clientii Icon advertising

Echipa

Pentru noi este despre: OAMENI

Stam aproape de oameni; cu toate slabiciunile si punctele lor tari. Pentru ca, pana la urma, nimeni nu este perfect. Atata timp cat vom face publicitate cu placere si pasiune, va fi distractiv.

Avem o echipa de oameni talentati, dedicati, detinatori de caracter si care au puterea de a relua o idee de la zero. Nu suntem aroganti si tratam pe toata lumea cu RESPECT.

Echipa Icon advertising